Jessie J :)

utorok, februára 12, 2008

Valentine`s Day

A je to opäť tu... deň sv. Valentína. Sviatok zamilovaných. Je to magický deň, počas ktorého vo vzduchu cítiť lásku.
Pre niektorých je to úplne nepochopiteľný "sviatok". Veď prečo by sme si mali lásku dokazovať len raz do roka?! Veď ak niekoho ľúbime, povieme mu to s radosťou kedykoľvek... Je to len veľmi šikovný ťah obchodníkov, ktorí na tom zarobia viac než dosť, pretože ľudia sú poblaznení a kupujú rôzne srdiečka, čokolády, kvety atď.
No niektorý tento sviatok podporujú. Veď je pekné, že máme aspoň raz do roka takýto deň, ktorý všetkým, aj tím čo už zabudli pripomenie, že láska existuje. :)
Čo sa týka darčekov na Valentína, podľa mňa by sa na Valentína nemalo nič kupovať. Samozrejme, že nejaký ten kvietok poteší xixi Bouquet , ale aj tak najkrajšie je, keď k vám príde milovaná osôbka a povie vám ako veľmi vás ľúbi I Love You . Aká romantika...heh.

No horšie je, ak žiadnu milovanú osôbku pri sebe nemáte :( . Alebo po niekom túžite a on po vás nie :( :( . Plne chápem ľudí v takejto situácii, že Valentine`s Day nenávidia. Ale nikdy neviete ;-) . Čo ak práve v tento deň sa niekto konečne vschopí, uvedomí sa a vyzná vám lásku? Niekto o kom by ste si to ani nemysleli? :) To by bolo krásne Love Gaze ... Alebo, ak viete o nejakej valentínskej párty pre nezadaných, tak to treba okamžite využiť :) . Čo ak tam stretnete svoju lásku? :)

Ak si láska nevie sama nájsť cestu k nám, tak si nájdeme cestu my k nej ;-) .

(Bola by som rada, ak by ste sa aj vy vyjadrili v komentároch k tomuto sviatku. Ďakujem.)
(tak...toľko môj komentár k tomuto sviatku :) )

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

ja mám k tomuto "sviatku" veľmi negatívny postoj... ktowie prečo :-/

(Domča)