Jessie J :)

pondelok, júna 07, 2010

Pripravte sa: V júni si váš partner nájde milenku! (čítať celé, má to prekvapivý záver :) )

Milé staršie i mladšie dorastenky! Prichádza leto, mnohým mužom sa zapaľujú lýtka a zatemňuje mozog. Pripravte sa, že ani v júni tomu nebude inak. Navyše začína špecifické obdobie, počas ktorého na mužov všetkých vekových kategórií číhajú mnohé lákadlá.

Nedokážu odolať pokušeniu, nechajú sa strhnúť túžbou a vášňou. Vykašlú sa na svoje partnerky, podľahnú mámivým zvodom a začnú si užívať so svojim miláčikom. Dokonca ešte budú mať tú drzosť tvrdiť, že predsa nerobia nič zlého.

Varovanie

Poviem otvorene, veľa mužov si už čoskoro nájde milenku. Partner vás začne zanedbávať a tráviť s ňou skoro všetko svoj voľný čas. Pri nej sa mu rozžiaria oči, bude sa chvieť vzrušením, doslova ju hltať očami. Môžete mu dohovárať, prosíkať, trieskať dvermi. Nič nezaberie. Ak odídete trucovať k mamičke, váš odchod si ani nevšimne. Ak mu začnete pred nosom mávať rozvodovými lístkami, nebude vás vôbec vnímať.

Milostný trojuholník

Nerobte chlapom žiadne scény. Nemá to význam, nepohnete s nimi. Zmierte sa s tým, že jeden mesiac nebudete

pre vášho drahého stredobodom vesmíru. Jeho milenkou sa stane – futbal. Do vášho vzťahu totiž vstúpirozbíjačka rodiny – televízna obrazovka. Už 11. júna sa v JAR začínajú MS vo futbale. Na celej zemeguli vypukne loptové šialenstvo a milostný trojuholník muž – žena – televízor nebude žiadnou zriedkavosťou.

Žiadne komentáre: