Jessie J :)

nedeľa, decembra 23, 2007

Vianoce


...tak a je to tu. Opäť po roku sme sa dočkali tohto pekného vianočného obdobia. Keďže Vianoce sú už zajtra, tak som presvedčená, že už v každej rodinke vábia svojou vôňou rôzne druhy koláčov a o chvíľku aj nejaká tá rybka so zemiakovým šalátom(mňam mňam hehe), kapustnica atď. :)
Samozrejme sa väčšina ľudí teší na darčeky. Aj keď mnoho ľudí tvrdí, že Vianoce pravdaže nie sú o darčekoch, no musíte uznať, že v posledných rokoch sú heh. Teraz si už veľa ľudí, hlavne deti, neuvedomujú, že na Štedrý deň sa vlastne oslavuje narodenie "Ježiška". Ježiška si s Vianocami spajajú možno len preto lebo "nosí" darčeky.
Toto obdobie by malo byť radostné, čo však popri všetkých tých zhonoch za darčekmi, popri upratovaní a pod. je veľakrát ťažké.
No krásne je to, keď už je ten deň D :-P a vy si sadnete za stôl, poobzeráte sa vôkoľ seba a vidíte svoju hladnú a nedočkavú rodinku xixi, pekne vyzdobený stromček a počúvate vianočné koledy, ktoré vás už úplne pohltia do vianočnej náladičky. :) Pekne sa napapáte a potom hor sa rozbaľovať darčeky xixi. Radujete sa z nich a možno ešte viac sa tešíte z radosti druhých :) .
Prajem vám príjemné prežitie Štedrého večera v kruhu svojich najbližších a (aj napriek tomu, že Vianoce nie sú o darčekoch :-P) veľa darčekov, v ktorých je aj láska a šťastie :) .

Žiadne komentáre: