Jessie J :)

sobota, januára 26, 2008

Ples - Celebrity Night

Toto je skôr info pre GTA-čkárov keďže ide o školský ples.

Niektorí ľudia si myslia, že na plese sa tancujú len nejaké štandartné tance. Jaaaj ľudia...tha čo ste hehe...akurát len na začiatku ako taký úvodný tanec bude asi valčík, ale inak je to normálna diskotéka, ako napr. imatrikula, len sme opäť elegantne, veľmi pekne a možno ešte krajšie oblečení ako na imatrikule :) . A samozrejme bude trvať dlhšie než ostatné takéto akcie. Minulý rok bol ples do 00:30 :-P .

A teraz niečo len pre holky : NEMAJTE STRESY, ŽE NEMÁTE PARTNERA !!! Veď to nevadí. Určite tam bude pár chalanov, ktorí nebudú mať partnerky, takže pohodka ;-) . Alebo ak máte niekoho vyhliadnutého s kým by ste celi ísť, tak stačí nabrať trošku odvahy a pozvať ho ;-) . Veď v podstate...nie je čo stratiť :) len získať sa dá ;-) .(Zvláštne, že to píšem práve ja hehe, keď ja sama nemám odvahu na to, aby som pozvala chalana, ktorého cem heh :( )

A niečo pre chalanov : NEBUĎTE TAKÝ HLÚPY A POZVITE NEJAKÚ HOLKU !!! Wem, že aj chalani sa môžu hanbiť heh, ale verte, že je to pre vás - chalanov - ľahšie prísť k nejakej holke a pozvať ju. Predsa len, vy ste chalani, vás aj keď holka odmietne tha to lepšie znesiete, než keď holku odmietnie chalan. Tak sa trošku uvedomte heh.

No a teraz info, kde, kedy, za koľko :-P
Kde : V Dome umenia
Kedy : 30.januára 2008 o 18:00 hod.
Vstupné : 225 Sk ( zahrnuté aj občerstvenie)

Určite sa oplatí prísť ;-) . Budete so svojou partiou, zatancujete si aj sa napapáte trochu :-P .
Takže sa vidíme ;-) .
3D Prom Queen

Žiadne komentáre: